Patsy

Afgestudeerd als herborist/kruidenverwerker ben ik bijna altijd buiten te vinden. Wandelen in de natuur is een wekelijkse bezigheid. had als 12 jarige een leuk boek gekregen van een vriendin om dieren te helpenbeter worden door gebruik van kruiden. Zolang ze thuis woonde deed ze er helaas niet veel mee tot op een dag we een kudde schapen hadden waarvan eer eentje verlamd was. De dierenarts zei dat het niet meer te redden was, zonde toch.

Na 2 weken kruiden te hebben gegeven aan het verlamde schaapje begon die terug op de achterpoten te steunen, na een maand liep ze terug rond.

Toen wist ik dat ik hierin verder wou. 

Nadat ze bevallen was van haar 4e kind begon ze vol goede moed te zoeken naar een school.  Zo leerde ik Martine kennen (Eyne akker). Het ijs zit er al van jongs af aan in en ons Marrain maakte heel lekker ijs en taart dus terug naar school.

De combinatie van kruiden en ijs was dus vanzelfsprekend.

Onze familie

Keana


De oudste van 4 kinderen.

ze werkt graag met dieren en staat graag mee te kokerellen.

Massimo


De enige jongen in huis.

Werkt graag in de tuin en zegt al van zijn 3 jaar dat hij boer wil worden.

Ianthe


Onze 2e dochter vind het heel leuk om samen met mama rond te toeren in de tuin en planten te noemen, gebruiken en proeven.

Is de eerste die rond gaat in de fruittuin om haar buikje te spijzen.

Alessia


De jongste van het gezin. geen uitdaging is te groot, in bomen klimmen om appels te plukken is helemaal haar ding. Gaat graag mee om plantjes te plantenin de tuin?.

Steven


Werkt op Volvo als trainer, is graag in de tuin bezig na zijn studies tuinbouw te melle.

Steunt zijn vrouw in haar gedrevenheid.

Follow Us

Copyright © All Rights Reserved